Fan club

Sesiapa yang berminat nak join fan club Sheila on 7 Malaysia (Sheilagank Malaysia) ataupun nak tau details psl fan club, boleh la hantar email ke my_sheilagank@yahoo.com atau pun hubungi Cik Farina di 019-2629622.

Bayar je RM50, korang akan dapat benda2 ni semua :-

1) Sehelai T-shirt eksklusif Sheilagank Malaysia

2) Stiker Sheilaon7

3) ‘Updates’ mengenai Sheilaon7 dan Sheilagank Malaysia

4) ‘Surprise’ sempena hari jadi anda!

5) Peluang bertemu dengan Sheilaon7!!!

Selain tu, korang boleh join lawatan ke Basecamp/Kantor Sheila On 7 di Jogjakarta, diskon tiket konsert Sheila On 7, join gatherings dan banyak lagi.
Apa lagi, meh la join…
Advertisements

7 thoughts on “Fan club

  1. sheilagank di sabah & sarawak apa ceriter? kalu nak join dapt jg ker ni suma?

    1) Sehelai T-shirt eksklusif Sheilagank Malaysia

    2) Stiker Sheilaon7

    3) ‘Updates’ mengenai Sheilaon7 dan Sheilagank Malaysia

    4) ‘Surprise’ sempena hari jadi anda!

    5) Peluang bertemu dengan Sheilaon7!!!

  2. Hi lando!

    kalau nak join, still dapat juga. As for peluang bertemu sheilaon7, setakat ni gatherings akan dibuat di KL memandangkan majoriti ahli adalah disini, tapi siapa tahu, kalau sambutan dari sabah & sarawak memberangsangkan, insyaAllah kita akan buat 1 gathering, mungkin bila sheilaon7 ada show di Malaysia Timur ke.
    Kami di committee sheilagank malaysia ni memang seronok sangat la kalau ke sana…heheheh. So marilah join, ajak kawan2 sekali k! 🙂

    Kalau ada pertanyaan lagi, just email it to my_sheilagank@yahoo.com. Thanks ya Lando!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s